Verzekeringen

Onze praktijk heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Raadpleeg uw verzekeringspolis of informeert u voor alle zekerheid bij uw zorgverzekeraar, of en hoe fysiotherapie vergoed wordt. De vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Bent u verzekerd voor fysiotherapie dan declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. U krijgt dan van ons géén rekening.

Indien u uw budget overschrijdt, ontvangt u van uw zorgverzekeraar of van ons een rekening. Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie krijgt u van ons een rekening.
De tarievenlijst hangt op in de praktijk en vindt u op onze website.

Meer informatie aangaande vergoedingen vindt u op de website www.fysiotherapie.nl

Veranderingen in de vergoeding van Fysiotherapie

Sinds 2006 wordt algemene fysiotherapie bij volwassenen alleen vergoed als u een
basisverzekering met aanvullende verzekering heeft. Als u geen aanvullende verzekering heeft krijgt u fysiotherapie niet vergoed.
Voor kinderen onder de 18 jaar worden vanuit de basisverzekering ten minste 9 behandelingen vergoed.

Wanneer krijgt u chronische fysiotherapie?

Chronische fysiotherapie krijgt u alleen vergoed als uw aandoening op de zogenaamde chronische lijst met aandoeningen vermeldt staat. Als de aandoening niet op deze lijst vermeldt staat krijgt u geen chronische fysiotherapie, zelfs niet als de specialist of huisarts dit voorschrijft. In 2013 staan de ziekte van Bechterew, wervelfractuur door osteoporose, bepaalde reuma- en hartaandoeningen niet meer op deze lijst en worden dus niet meer vergoed. Vraag voor meer informatie uw fysiotherapeut of de assistente. Bijverzekeren via de aanvullende verzekering is hiervoor de enige oplossing!

Vergoeding bij chronische fysiotherapie:

Na de 20e behandeling (voorheen 12 behandelingen) worden alle behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Houdt u er rekening mee dat voor deze behandelingen uw eigen risico kan worden aangesproken.

Heeft u naast de basisverzekering geen aanvullende verzekering dan moet u de eerste 20 behandelingen zelf betalen.

Heeft u naast de basisverzekering wel een aanvullende verzekering dan worden de eerste 20 behandelingen voor een deel of helemaal vergoed. Dit is afhankelijk van het aantal behandelingen die door uw aanvullende verzekering vergoed worden.

Voor meer informatie kunt u bij ons persoonlijk terecht of kijk op:
www.defysiotherapeut.com of www.fysiovergoeding.nl

Neem contact op

Fysio Urmond

Urmonderplein 42
6129 PC Urmond

T 046-4333895

Mauritslaan 65 (van der Valk Sport Center)
6129 EL Urmond

T 06-21810911

Heirstraat 28 (HRM fitness),
6129 PK Urmond

T 06-21810911

info@fysiourmond.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 07.30 – 19.00 uur Vrijdag 07.30 – 18.00 uur

Aanmelden

Wij werken uitsluitend op afspraak, persoonlijk, telefonisch of via de website te maken.

Behandeling aan huis is op indicatie mogelijk.

Afmelden

Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgemeld, wordt in rekening gebracht. Bij niet tijdig afmelden zijn wij gerechtigd het consult bij u persoonlijk in rekening te brengen