Fysiotherapie

Klachten waarmee patiënten bij een fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend. Dit kan variëren van pijnklachten, moeite of beperkingen bij bewegen tot krachtsverlies, verminderde conditie en ademhalingsproblemen. Klachten kunnen zijn ontstaan tijdens het werk, klussen of tuinieren, tijdens sporten, door een ongeval, door ‘ouder worden’, na een operatie of spontaan zonder duidelijke oorzaak.

De fysiotherapeut is ‘specialist in bewegen’. Hij adviseert, begeleidt en behandelt waar mogelijk. Dit kunnen blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten betreffen. Maar ook patiënten met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de bloedvaten, het hart en de longen kunnen worden behandeld.

De keuze voor het te volgen behandelbeleid zal worden gemaakt naar aanleiding van het intakegesprek en lichamelijk onderzoek en wordt met de patiënt besproken.

Een actieve leefstijl, in beweging komen en in beweging blijven: het houdt ons allemaal bezig. Als ‘specialist in bewegen’ kan de fysiotherapeut een advies op maat geven en vormt dit vaak een onderdeel van het behandeltraject.

Neem contact op

Fysio Urmond

Urmonderplein 42
6129 PC Urmond

T 046-4333895

Mauritslaan 65 (van der Valk Sport Center)
6129 EL Urmond

T 06-21810911

Heirstraat 28 (HRM fitness),
6129 PK Urmond

T 06-21810911

info@fysiourmond.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 07.30 – 19.00 uur Vrijdag 07.30 – 18.00 uur

Aanmelden

Wij werken uitsluitend op afspraak, persoonlijk, telefonisch of via de website te maken.

Behandeling aan huis is op indicatie mogelijk.

Afmelden

Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgemeld, wordt in rekening gebracht. Bij niet tijdig afmelden zijn wij gerechtigd het consult bij u persoonlijk in rekening te brengen